1

Vreti sa va eliberati de povara facturilor zdrobitoare a companiilor de electricitate? Noi suntem solutia!

 

Ca o alternativa la sistemul de energie traditional, utilizatorii industriali si rezidentiali aleg din ce in ce mai des solutiile bazate pe panouri fotovoltaice, care sa le garanteze energia de care au atata nevoie zilnic.

 

SBT GROUP va ofera servicii de consultanta, montaj si mentenanta panouri fotovoltaice, pentru persoane fizice si juridice.

3

Soarele reprezinta o sursa de energie inepuizabila, pe care o putem exploata astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa recurgem la solutii auxiliare, costisitoare si chiar poluante. Pentru captarea energiei solare este nevoie insa sa investim in sistemele de panouri fotovoltaice,care, prin beneficiile pe care le ofera, devin o investitie cu adevarat valoroasa.

In functie de dimensionarea panourilor, de necesarul estimat si de bugetul alocat se poate instala un sistem de panouri solare care sa ne respecte cerintele materiale si care sa ne ofere avantajele utilizarii unei surse de energie naturale.

Maximizarea rentabilității investiției este obiectivul nostru principal. Cea mai mare performanță posibilă a unui sistem, este de a furniza energie permanent și pe termen lung.

Alege sa folosesti si tu energia verde pentru un mediu mai putin poluat, pentru o viata mai curata.

Suntem la un telefon distanta – 031 9331 sau [email protected]

Formular de contact