Monitorizare si interventie

Security Business Team

Security Business Team oferă o gamă largă de tehnologii avansate de supraveghere video , care vă poate furniza un inalt nivel fara precedent de organizare și control asupra supravegherii de date, inclusiv acces de la distanță.

Daca ai deja un sistem de alarma si nu stii ce firma de paza sa alegi, te indrumam noi dupa urmatoarele criterii:

  • Cel mai apropiat echipaj de intervenite (timp de reactie 1-3 minute)
  • Cel mai bun raport calitate / pret
  • Cea mai buna organizare: posibilitatea de back up (echipaje pentru sustinere)
  • Echipaj de interventie dotat cu agenti specializati ca pompieri servanti;
  • Echipaje de interventie dotate si cu agenti specializati medical pentru a putea acorda primul ajutor la domiciliul clientului, in cazul unor probleme medicale.
Monitorizare-sistem-de-alarma

Ce inseamna monitorizarea si interventia/rapida:

Supravegherea sistemelor antiefractie 24/24 in dispecerat, si interventia rapida a echipajelor mobile in caz de eveniment: efractie, incendiu, panica,etc…

Monitorizarea se face prin intermediul unui modul GPRS sau prin linie telefonica fixa, care in momentul producerii evenimentului transmite mesaj specific, in acel moment dispeceri trimit cele mai apropiate doua-trei echipaje formate din de agenti bine pregatiti, antrenati fizic si mental, cu o mare capacitate de a evalua si interveni optim in situti de criza şi dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile specializate (politie,pompieri,salvare….)

Monitorizarea este constituita pe scheletul unei infrastructuri proprii formata din echipamente de comunicatie de ultima generaţie, interfaţate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare specifice de securizate.

– Comunicatorul digital GPRS transmite mesajele preluate de la centrală de alarmă către dispecerat în timp real, folosind o cartelă de date securizată.

– Comunicarea prin linie telefonică se face prin conectarea sistemului de alarmă la operatorul dvs. de telefonie fixă.

– În cazul în care sunt semne de efracţie Echipa de Intervenţie reţine persoana şi asigură paza până la sosirea poliţiei şi a beneficiarului.

0