Monitorizare video la distanta

Security Business Team

Security Business Team prin partenerii sai poate furniza primul serviciu de supraveghere video de la distanta, in mod unicat si personalizat pentru fiecare client. Implementarea acestui tip dispecerat-monitorizare video, poate monitoriza de la distanta (prin internet) a imaginile video, asigurand o reactie optima si in timp real, impreuna cu personalul aflat in locatia clientului, sau dupa caz, trimitand echipajele de interventie sa intervina urgent la locatie. Astfel, clientul nu isi reduce doar costurile cu personalul de supraveghere, din nou beneficiaza de o dubla monitorizare a locatiei sale.

Fie local, fie de la distanta, SBT integreaza functionalitatile de baza ale sistemelor de securitate instalate, astfel incat erorile si alarmele sa fie procesate in timp real, dublu monitorizate: acest lucru reducand riscul unor pierderi majore.

Security Business Team a implementat si asigurat infrastructura necesara si/sau serviciile de monitorizare, contra unui cost lunar stabilit pentru fiecare camera video in parte. Clientul nu mai trebuie sa faca investitii suplimentare in echipamente (DVR, HDD, alte accesorii)

De ce un sistem de monitorizare video ?

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice, zonelor cu acces restrictionat, fie a propriilor angajati sau chiar a proceselor cu grad inalt de pericol.

Spre deosebire de alte sisteme, cel video ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.

Sistemele video au cunoscut in ultimii ani o puternica evolutie mai ales datorita aparitiei inregistratoarelor digitale (DVR) si a placilor de captura video care preiau si imbunatatesc functiunile vechilor switchere, multiplexoare si videorecordere analogice, ca si a diversificarii modalitatii de transmisie a imaginilor: cablu torsadat, fibra opica, retea locala, ISDN, Internet.

Camera video cu conectare IP

Camerele IP sunt echipate cu o conexiune de reţea (la un switch 10/100Mbit) şi în funcţie de model cu o conexiune telefonică ISDN-S0, port USB, slot SD-card, interfaţă serială (RS232) cu funcţii adiţionale de intrare/ieşire, backup de alimentare, etc.

Camerele IP pot functiona independente, la distanta si/sau conectate la o retea cu un NVR (Network Video Recorder)

Exterior Camerele IP sunt protejate la razele solare şi ploaie conformcalificativului IP65/IP66 şi sistemului de fixare. Camera este echipată cu un support articulat semi-sferic robust pentru montaj pe zid şi orientare stânga-dreapta şi sus-jos.

  • Capacitatea de stocare 64 Mbyte permite o capacitate de stocare imagine de 64 MByterespectiv a 800 până la 2,400 de imagini ale evenimentelor la o calitate înaltă (VGA).
  • Domeniul software corespunzător modelului; Tot software-ul este instalat la producătorînaintea livrării.
  • Fiecare cameră este livrată cu software-ul preinstalat. Sistemul propriu de operare si nu necesită instalare de software pe PC sau pe fileserver.

Toate modelele au un web-server, email and FTP activat de temporizator sau eveniment, ISDN-SIP-PPP-Server/Client, Video-Motion-Detector, multiview, player/recorder, softbuttons.

Toate modelele au zone de expunere ce se pot defini de către utilizator făcând posibilă utilizarea în condiţii de backlight şi lumină solară directă.

Camerele IP necesită un consum extrem de redus de putere (aproximativ 2.5 W la 30 V) şi pot fi alimentate în diferite moduri:

  • Alimentator: Cu alimentatorul standard + Adaptoralimentare prin oricare dintre mufele RJ-45
  • POE: Camerele IP pot fi alimentate direct din switch-uri dotate cu Power Over Ethernet802.3af/t, in functie de model. Pentru mai multe detalii consultati clasa de alimentare a camerei.

Consilierea in vederea configurarii sistemelor tehnice de securitate:

Centrele sistemelor de monitorizare a sistemelor tehnice de securitate sun sunt echipate cu sisteme de backup multiple, computere puternice și link-uri sigure de comunicare pentru a ne asigura că vom fi mereu acolo atunci când aveti nevoie de noi.

  • Sisteme de detectie la efractie (alarma pentru locuinta)
  • Sisteme de detectie incendiu (detectoare de incendiu si/sau temperatura) ;
  • Sisteme de supraveghere video (camare video) ;
  • Monitorizarea sistemelor tehnice de securitate din dispecerat 24/24, 7/7.

Exista sisteme de supraveghere video cu circuit intern si posibilitatea acestora de conectare la un dispecerat externalizat.

Sistemele de supraveghere video se configureaza in functie de structura locatiei, cu un minim de acoperire perimetrala si fara a avea unghiuri lasate neacoperite.

Sistemul clasic minimal de supraveghere video contine un Digital Video Recorder (4,8,16,32 de intrari ; iesire VGA pnetru monitor, Iesire USB pentru mouse; Intrare internet Pentru monitorizare de la distanta; HDD intern, Intrari si iesiri Audio; Iesire HDMI) Camere video cu Infrarosu, se configureaza in funcite de obiectivul supravegheat si pot fi: camere color, camere cu infrarosu pnetru vedere noaptea; camere de interior sau exterior; camere fixe; camere cu IP; camere speed dome (mobile la 360)

Security Business Team ofera posibilitatea clientilor sa beneficieze de sisteme de supraveghere video in regim de cost lunar si nu ca investitie. SBT ofera acest serviciu, in mod unicat si personalizat pentru fiecare client.

Dispunand prin parteneri de un dispecerat modern, SBT poate monitoriza de la distanta (prin internet) imaginile video, asigurand o reactie optima si in timp real, impreuna cu personalul aflat in locatia clientului. Astfel, clientul nu isi reduce doar costurile cu personalul de supraveghere, ci beneficiaza de o dubla monitorizare a locatiei sale.

Security Business Team asigura sistemele si infrastructura necesara si/sau serviciile de monitorizare, contra unui cost lunar stabilit pentru fiecare camera video in parte. Clientul nu mai trebuie sa faca investitii suplimentare.

0