• Un partener de afaceri mi-a recomandat SBT Group si am gasit in ei nu doar un furnizor de servicii de securitate ci un partener corect, care vine cu recomandari obiective si preturi competitive. Voi recomanda pe viitor solutiile SBT si sunt foarte multumim de colaboarea cu specialistii SBT.

  Baraian Marius Elite Romania
 • Am ales SBT Group pentru produsele de calitate oferite si timpul de raspunf foarte bun. Important a fost si colaborarea post vanzare si respectarea termenilor contractuali. Ii frecomand, ca fiind o societate serioasa, prompta si bine pregatita in domeniul lor de activitate.

  Harcu Mihai Diaverum Romania
 • Am comunicat usor si am apreciat raspunsul prompt la orice nevoie si solicitare. Experienta echipelor tehnice si garantia bunei executii ne-a adus un parteneriat de succes pe care il vom continua pe viitor.

  Ionita Catalin Regina Maria Ponderas
 • Calitatea produselor este indubitabilă, pe lângă profesionalismul echipei care le asigură realizarea si livrarea lor. Pot recomanda cu încredere atât experienţa evaluatorului de risc, cât și profesionalismul echipei care se ocupă de serviciile de securitate. Sugestia departamentului de relații cu clientii a fost mai mult decât binevenită dat fiind că nu voiam costuri suplimentare cu livrarea

  Diana Vlad
 • Raportul Evaluatorului de Risc este de calitate și pot avea cu sigurnță și încredere în acesta. Pentru mine, sugestia evaluatorului autorizat a contat foarte mult. Consider că prețul produselor este cel corect.

  Izabella Stoian
0