cover-scund1

Cu detectoare si algoritmi avansati, camerele termografice de screening pentru febra de la DAHUA sunt concepute pentru a detecta temperaturi ridicate ale suprafetei pielii si pot fi astfel utilizate pentru screeningul rapid si preliminar al febrei in cladirile de birouri, fabricile, statiile, aeroporturile si alte locuri publice, cu o precizie de pana la ± 0,3 ° C.

camera2

  • O secunda pentru a detecta temperatura suprafetei pielii unei persoane;
  • Detectie multi-persoana simultan;
  • Masurare fara contact pentru a evita contactul fizic;
  • Imediat alarmant pentru notificarea operatorilor;
  • Detectarea AI pentru a reduce alarmele false din alte surse de caldura.

CUM FUNCTIONEAZA?

Orice obiect cu temperatura mai mare de zero absolut, emite o cantitate de radiatie cuantificabila. O camera termica converteste radiatia IR in valori pe nivele de gri apoi pe baza unui algoritm transforma aceste valori in grade Celsius. Modelul de transformare este obtinut printr-o calibrare a camerelor cu ajutorul unui dispozitiv blackbody.

Camerele termice capabile de masurarea cu acuratete a temperaturii corporale pot indica, atat vizual cat si printr-o notificare, prezenta febrei. Camerele termice pot fi utilizate in screeningul de febra la intrarea in aeroporturi, malluri, spatii de birouri, cladiri guvernamentale, etc.

AVANTAJELE UNUI SISTEM DE MASURARE DE LA DISTANTA A TEMPERATURII CORPULUI?

  • O metoda rapida de a masura temperatura corporala a unuia sau a mai multor indivizi din acelasi cadru cu posibilitatea generarii unei alarme in cazul in care aceasta valoare depaseste un anumit prag, de regula 37 °C.
  • Eficienta ridicata – este nevoie de o singura secunda pentru ca temperatura corporala sa fie masurata.
  • Aceste camere nu necesita contact fizic cu subiectul pentru a masura temperature corporala.

metro

UNDE POT FI FOLOSITE?

In orice spatiu se doreste o monitorizare si un control asupra persoanelor care intra in spatiu.

local

Solutiile de monitorizare a temperaturii permit intr-o maniera extrem de rapida masurarea temperaturilor unui grup de persoane in miscare.

Camerele cu lentila fixa de 15mm pot efectua masuratori de la o distanta de 4,5m pana la 9m.

Numarul maxim de persoane pentru care se va masura temperatura simultan este de 30.

Solutii termice de depistare a febrei*

 

*Camerele termografice de screening pentru febra sunt proiectate pentru detectarea temperaturilor suprafetei pielii, astfel incat sa obtina screeningul preliminar rapid in zonele publice. Temperaturile actuale ale corpului ar trebui confirmate in continuare folosind dispozitive de masurare clinica.

0