Știai că îți poți instala singur sistemul de alarmă la tine acasă?

Securizarea locuinței nu a fost niciodată mai simplă! 

Sistemul de securitate Ajax este ușor de instalat în apartament, acasă sau birou. 

✓ Potrivit pentru mediul rezidențial

✓ Full Wireless – nu sunt necesare alte găuri și cabluri pentru instalare;

✓ Se instalează și configurează în maxim 2 ore;

✓ Oferă control complet prin aplicația Smartphone

Sistemul de alarmă vine gata configurat, conectat la internet, tot ce mai ai tu de făcut este să îl pui pe poziții!

Faceți cunostință cu sistemul de alarmă AJAX – sistemul de securitate wireless cu cele mai multe premii câștigate din Europa.

Ajax a fost creat pentru a fi practic. Nu este necesar să instalați cabluri fizice deoarece instalarea este complet wireless, ceea ce face ca sistemul de alarmă Ajax să se potrivească și spațiilor unde finisajele sunt finalizate. Instalarea necesită un telefon inteligent, instrumente de bază și un interval minim de timp. Acest aspect face ca sistemul să fie util atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași, de vreme ce sistemul poate fi mutat într-o nouă locuință.

➤ Ajax menține conexiunea constantă cu serverul cloud. Sistemul trimite rapoarte de funcționare și de incidente pe telefonul inteligent al proprietarului.

➤ Ajax oferă monitorizearea locuinței în Full HD: prin integrarea camerelor de supraveghere în sistemul Ajax, vezi ce se întâmplă în locuință direct pe telefonul mobil. Când primești o alertă și dorești să mai verifici o dată că totul este în regulă — trebuie doar să deschizi aplicația mobilă

 
 
Instalare fără probleme 

Ajax este o abordare complet nouă pentru instalarea și întreținerea echipamentelor de securitate. Dispozitivele nu trebuie să fie dezasamblate și pregătite pentru instalare. Datorită SmartBracket, instalarea dispozitivului durează câteva minute. Ani de viață a bateriei și configurația în aplicație minimizează nevoia de întreținere fizică. Pentru a facilita munca inginerilor instalatori, am încorporat în aplicație teste de comunicație radio și zone de detectare.

Contacteaza-ne

Portofoliu SBT Group