În spitale și în unitățile medicale, supravegherea video este un instrument eficient nu numai pentru sporirea securității, ci și pentru controlul costurilor. 

Beneficiile supravegherii video

Creșterea siguranței

Camerele de securitate amplasate în spital ajută la prevenirea infracțiunilor și spargerilor și permit operatorilor să supravegheze pacienții tulburi și să monitorizeze vizitatorii neautorizați în zonele cu acces restricționat.

Îmbunătățirea productivității muncitorilor

Prezența camerelor de supraveghere în incintă poate îmbunătăți comunicarea dintre departamentele sau clădirile spitalului, permițând o productivitate sporită.

Prevenirea reclamațiilor necinstite

În cazurile în care pacienții sau vizitatorii atestă în mod fals că se rănesc pe proprietăți spitalicești, dovezile vizuale de la camerele de securitate ale dispozitivului pot denunța astfel de afirmații, salvând spitalul de la creanțe de asigurare nejustificate.

Rezolvați litigiile angajaților

Litigiile angajaților sunt ușor de rezolvat atunci când există o dovadă clară a imaginii. Camerele de supraveghere pot detecta incidentele în cauză.

Monitorizare continuă în timp real

Supravegherea IP permite angajaților autorizați să monitorizeze zonele critice continuu, în timp real, de pe computerele personale.

Stocare digitală

Spitalele care aleg să instaleze sisteme de supraveghere video bazate pe IP pot profita de avantajele stocării digitale. Sistemele IP permit utilizatorului să stocheze înregistrările înregistrate digital pe servere de rețea, hard-discuri sau NVR-uri, unde video-ul de supraveghere este ușor accesibil utilizatorilor autorizați și oferă posibilități de căutare îmbunătățite.

 

Sisteme folosite

  • Sistem supraveghere video CCTV
  • router 3G/4G pentru transmisia datelor
Data lucrare: Octombrie 2016
Locatie: Bucuresti
Solutii oferite: Sistem supraveghere video constructii
Website client: www.reginamaria.ro
Recent Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0