Ai vrea să elimini furtul de materiale de pe şantier? Vrei să te asiguri ca se respecta intocmai normele de protectia muncii? Ţi-ai dori sa vizualizezi santierul tau de pe telefonul mobil? Apeleaza la sistemele de Supraveghere video pentru santiere in constructii.

Timp castigat, costuri reduse

Pe langa imbunatatirea securitatii, prezenta camerelor de supraveghere ajuta la urmarirea etapelor constructiei. In acelasi timp cresc productivitatea muncitorilor de-a lungul zilei. Un alt avantaj important il constituie atat identificarea furturilor de materiale cat si constatarea si rezolvarea imediata a neconcordantelor.

Prevenirea furtului

Simpla prezenta a camerelor de securitate s-a dovedit a fi o modalitate buna de prevenire a furturilor si identificare in multe cazuri.

Relocare cu costuri 0

Un mare avantaj al sistemului de supraveghere video pentru santier este faptul ca permite o relocare imediata cu costuri 0. Odata terminata constructia, sistemul poate fi relocat in orice alta zona sau localitate, se alimenteaza si este gata de a transmite noi imagini. In afara faptului ca ofera acces instantaneu de pe orice laptop, tableta, smartphone acesta poate fi utilizat si ca un dispozitiv de securitate.

Sisteme folosite

  • Sistem supraveghere video CCTV
  • router 3G/4G pentru transmisia datelor

Elimina furtul si monitorizeaza-ti santierul su un sistem de supravghere video de la SBT Group.

Data lucrare: Octombrie 2015
Locatie: Bucuresti
Solutii oferite: Sistem supraveghere video constructii
Website client: www.oneunited.ro
Recent Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0